ЦСКА издирва играчи в цяла Европа

07:35
ЦСКА издирва играчи в цяла Европа

Един от скаутите на ЦСКА София Владимир Манчев продължава обиколката си в Европа. След като гледа играчи в Австрия, сега той е заминал за Белгия. В полезрението на армейците е влязъл в нападател от елитен местен клуб и той ще бъде наблюдаван в предстоящия кръг, който ще се проведе на 3 март, информира "Тема Спорт".

Червените вече привлякоха играч от тази страна - Кевин Кубемба. Французинът бе взет от Сейнт Труйден, но престоят му на "Армията" бе разочароващ и контрактът му бе прекратен през тази зима.

Пред Манчев има доста натоварена програма през цялата пролет, като той трябва да обиколи няколко държави, в които да наблюдава футболисти. Бившият нападател ще посети и Испания, където бе част от три отбора - Леванте, Валядолид и Селта.

Друг от скаутите на ЦСКА - Христо Янев, в момента също е в чужбина, като неговата мисия е да търси перспективни играчи от френската Лига 2. Главният съгледвач Велизар Димитров пък наскоро посети Бразилия, където следеше футболисти от щатските първенства, и отиде на гости на бившия бранител на ЦСКА и свой съотборник - Тиаго Силва.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация