"Топчиите" - първенци по загуби от старта на 2018 година

16:48
"Топчиите" - първенци по загуби от старта на 2018 година

Никой друг отбор в английската Висша лига няма повече поражения от началото на 2018 година от Арсенал, съобщава Opta. “Топчиите” са записали 7 загуби във всички турнири в първите два месеца от новата година. Тимът е едва шести в класирането на Премиър Лийг в момента, на цели 10 точки от Топ 4.


В четвъртък вечерта тимът на Арсен Венгер претърпя поражение с 0:3 от Манчестър Сити в мач от Премиър лийг. Дни по-рано “артилеристите” допуснаха загуба със същия резултат от същия съперник и на финала на турнира за Купата на Лигата.


През февруари Арсенал допусна конфузна загуба у дома с 1:2 от шведския Йостерсунд в Лига Европа, въпреки че елиминира съперника си с общ резултат от двете срещи 4:2. Още едно поражение през февруари бе регистрирано и в дербито с Тотнъм (0:1) от Премиър Лийг.


Три загуби записа тимът и през януари. Арсенал отпадна от турнира ФА Къп след 2:4 от втородивизионния Нотингам Форест, а във Висшата лига загуби гостуванията си на Борнемут (1:2) и Суонзи (1:3).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sacrefisio
03.03.2018 00:55

Едно време играчите изгониха Моуринъо от Челси . Май нещо подобно се поличава. Макар новите играчи които трябва да дърпат отбора загубите се натрупват.Венгер загуби едно от нещата който го дърпаха напред. Не открива нови таланти . А пък тези който трябване да са звезди (Тео , Уилшър , Чембърлейн , Рамзи ) не са , даже не са в отбора вече .