Моуриньо: Златан напуска Юнайтед в края на сезона

17:54
Моуриньо: Златан напуска Юнайтед в края на сезона

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо съобщи, че нападателят Златан Ибрахимович ще напусне клуба в края на настоящия сезон, когато изтича и договорът му с "червените дяволи". Португалецът каза това по време на пресконференцията си преди гостуването на Кристъл Палас в понеделник от 29-ия кръъг на Висшата лига.


"Всички сме на мнение, че това е последният сезон на Златан в Манчестър Юнайтед. От него обаче зависи дали ще продължи да играе, или ще прекрати кариерата си", каза Моуриньо по адрес на шведския таран, който преди по-малко от година скъса кръстни връзки.


"Мисля, че Златан е намерил правилния път в живота. Той е невероятен футболист с изключителна кариера и единствено тази ужасяваща контузия в неправилния момент му попречи да има два фантастични сезона с нас", добави Моуриньо.


"Настоящият сезон е много труден за него. В момента той не е контузен, но дали той е щастлив и готов да помогне на отбора сега? Не е, но той е толкова честен и има такъв шампионски дух, че би се върнал на терена, единствено ако е напълно готов за това. Той работи здраво и се надявам, че ще успее да навлезе във форма, която да му позволи да достигне до нивото, на което той иска да бъде", каза още мениджърът на Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация