Операцията на Неймар премина успешно

21:40
Операцията на Неймар премина успешно

Операцията на Неймар в Бело Оризонте е преминала успешно, обяви говорител на бразилския национален отбор. Все още не се уточнява от колко време ще има нужда нападателят за възстановяване и дали той ще бъде напълно готов за началото на Световното първенство това лято. Неймар счута пета метатрсална кост на дясното си стъпало и навехна глезена си по време на мач с Олимпик Марсилия от френската Лига 1 миналия уикенд, като първоначално се очакваше, че той няма нужда да се подлага на операция и ще се завърне на терена. В крайна сметка бразилецът реши да се подложи на хирургическа интервенция, за да е напълно сигурен, че ще бъде на линия за Мондиал 2018.

Операцията бе извършена от хирурга на бразилския национален отбор Родриго Ласма в Бело Оризонте тази сутрин и е преминала успешно. От щаба на Бразилия обаче не казват колко ще продължи възстановителният процес на най-скъпия футболист в света.

В последните дни се заговори, че почти сигурно Неймар ще пропусне остатъка от сезона на ПСЖ, но би трябвало да е напълно готов за началото на Световното първенство.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация