Байерн разби поредна жертва в Бундеслигата (видео)

21:26
Байерн разби поредна жертва в Бундеслигата (видео)

Байерн Мюнхен разгроми Фрайбург и му вкара четири безотвени гола като гост в последния мач от 25-ия кръг на Бундеслигата. По този начин тимът пак си върна аванса от 20 точки на върха и съвсем скоро ще спечели новата си титла. Това е успех №20 за мюнхенци в елита от началото на сезона, като те имат само две поражения, второто от които дойде през ноември.


Томас Мюлер принуди вратаря на домакините Александер Шволов да си вкара автогол в 25-ата минута, а три по-късно Корентен Толисо заби красиво попадение за 2:0. След почивката Сандро Вагнер (54’) и Мюлер (69’) довършиха съперника.


Домакините започнаха далеч по-съсредоточено и в 12-ата минута можеха да поведат. Тогава Хьолер излезе сам срещу Свен Улрайх, но стражът спаси с крак.


Това веднага "събуди" баварците и те натикаха съперника в неговата половина. Гостите разиграваха продължително в търсене на пролука, но чистите положения ги нямаше. В 22-ата Тиаго Алкантара засече пас, но кълбото спря право в ръцете на Шволов.


Три по-късно обаче Байерн излезе напред с голяма доза късмет. След удари на Мюлер топката на два пъти рикошираше в телата на играчи на Фрайбург, като в крайна сметка влетя в мрежата след контакт от тялото на Шволов.


Три минути след това Толисо нямаше нужда от късмет, защото с мощен изстрел заби топката в левия ъгъл за 2:0 в полза на мюнхеци.


Всичко можеше да приключи още в 31-ата секунда, но Тиаго нямаше шанс.


Не последва обаче никакъв отговор от страна на Фрайбург и двубоят вече се доиграваше. Вагнер покачи на 3:0 от положение, при което домакините искаха да бъде отсъдена засада.


Малко след това и Мюлер беше точен за крайното 4:0 след заучено изпълнение на корнер.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация