Модрич и Кроос на линия за реванша с ПСЖ

14:46
Модрич и Кроос на линия за реванша с ПСЖ

Пресслужбата на Реал Мадрид оповести имената на футболистите, включени в групата за реванша от 1/8 финалите на Шампионската лига срещу ПСЖ. Участие в мача ще могат да вземат халфовете Лука Модрич и Тони Кроос, които пропуснаха по няколко мача заради травми.

Първият страдаше от мускулно разтежение, докато Кроос бе с контузия на лявото коляно. Вчера двамата полузащитници се включиха наравно в заниманието на тима и най-вероятно ще започнат в стартовия състав на "Парк де Пренс". Интересното е, че за последно двамата играха именно в първия сблъсък с парижани, спечелен от Кралския клуб с 3:1.

Освен Модрич и Кроос, Зидан ще може да разчита както на левия бранител Марсело, който е напълно възстановен от контузията си, така и на Дани Карвахал, който пропусна първата среща с ПСЖ поради наказание.

Групата на Реал: Кейлор Навас, Кико Касия, Лука Зидан, Даниел Карвахал, Хесус Вайехо, Серхио Рамос, Рафаел Варан, Начо Фернандес, Марсело, Тео Ернандес, Ашраф Хакими, Тони Кроос, Лука Модрич, Каземиро, Маркос Йоренте, Марко Асенсио, Иско, Матео Ковачич, Дани Себайос, Кристиано Роналдо, Карим Бензема, Гарет Бейл, Лукас Васкес, Борха Майорал.

Пари Сен Жермен и Реал ще се срещнат за втори път във вторник в Париж.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация