Анри: Бих станал мениджър на Арсенал

15:02
Анри: Бих станал мениджър на Арсенал

Легендата на Арсенал Тиери Анри призна, че най-вероятно би приел да поеме мениджърския пост на "Емирейтс". Заради неубедителните резултати на тима в последните седмици негодуванието на феновете към Арсен Венгер става все по-сериозно и логично една от най-дискутираните теми е дали френският наставник ще напусне през лятото и кой ще бъде неговият заместник. Именно името на Анри е сред най-тиражираните, като вчера бившият нападател бе попитан директно дали би приел евентуално предложение да води тима.

"Вижте, аз обичам да се съревновавам и логично никога не бягам от предизвикателството", заяви Анри в студиото на "Sky Sports" след вчерашното поражение на топчиите с 1:2 от Брайтън, което бе осмо за тима от началото на годината във всички турнири.

"Важно е да уточним, че в момента говорим хипотетично, преди някой да си е направил погрешни изводи, но както казах никога не съм бягал от предизвикателството. Ако обичаш един клуб и съответно те поканят – повтарям, те те помолят за помощ, отговорът ми винаги ще бъде да", допълни още легендарният нападател на артилеристите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация