Надеждите на ПСЖ отново се оказаха напразни, Реал спечели и в реванша (видео)

23:44
Надеждите на ПСЖ отново се оказаха напразни, Реал спечели и в реванша (видео)

Отборът на Реал Мадрид се класира за четвъртфиналите на Шампионска лига, след като победи ПСЖ с 2:1 в реванша между двата тима, игран на "Парк де Пренс" в Париж. Носителите на трофея в последните две години имаха преднина от 3:1 от първата среща на "Сантяго Бернабеу", а тази вечер доказаха класата си и тотално надиграха своя съперник, за да постигнат нов успех и да спечелят с общ резултат 5:2. 

Наставникът на Реал Зинедин Зидан остави на пейката двамата си основни халфове Тони Кроос и Лука Модрич, но това не се отрази на играта на Кралския клуб, който контролираше събитията и не позволи на парижани да си помислят за обрат. 

След нулево равенство през първото полувреме, Кристиано Роналдо откри резултата в 52-ата минута с удар с глава след центриране на Лукас Васкес отляво. По този начин португалецът се разписа в осми пореден мач от началото на това издание на турнира. 

В 66-ата минута халфът на домакините Марко Верати получи втори жълт картон за бурно оспорване на съдийско решение и бе изгонен. Въпреки това френският тим успя да изравни чрез Единсон Кавани, който се разписа в 71-ата минута. 

10 минути преди края на редовното време Касемиро оформи крайното 3:1, след като негов изстрел се отклони в защитник на ПСЖ. По този начин Реал Мадрид продължава напреди към четвъртфиналите с общ резултат 5:2. 

ПСЖ - Реал Мадрид 1:2

0:1 Кристиано Роналдо '51

червен картон - Марко Верати '66

1:1 Единсон Кавани '71

1:2 Карлос Касемиро '80

Състави:

ПСЖ - Ареола, Алвеш, Силва, Маркиньос, Юри, Мота, Ди Мария, Верати, Рабио, Кавани, Мбапе; Резерви - Трап, Кимпембе, Муние, Ло Чельсо, Диара, Дракслес, Пасторе

Реал Мадрид - Навас, Рамос, Марсело, Карвахал, Варан, Касемиро, Ковачич, Васкес, Асенсио, Роналдо, Бензема; Резерви - Начо, Кроос, Модрич, Бейл, Касия, Ернандес, Иско

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация