Унай Емери: Не е срамно да загубиш от Реал

11:56
Унай Емери: Не е срамно да загубиш от Реал

Треньорът на ПСЖ Унай Емери коментира поредната загуба от Реал в елиминациите на Шампионската лига (1:2). Испанецът бе категоричен, че "белите" просто са били по-добрият отбор и подчерта, че проектът ПСЖ има голямо бъдеще.

"Не е срамно да отпаднеш от Реал (Мадрид), но е разочароващо да отпаднеш в 1/8-финалите. Борихме се за първото място в групата, за да избегнем подобна неприятна съдба. Сега ни се разкриха повече възможности, сега беше нашият миг. В реванша обаче от самото начало Реал играеше по-добре, а на този етап няма нужда от други анализи. Длъжни сме да продължим, аз ще работя по същия начин, защото имаме важни цели и трябва да се придържаме към тях.

Дали ще ме уволнят? Днес отказвам да мисля за това. Вярно е, че клубът иска много бързо да се наложи в турнира. Проектът на ПСЖ е солиден и подобна развръзка е разочарование. Сигурен съм, че ще продължим да търсим начини за изграждането на отбор, който може да печели за в бъдеще. Накрая ще постигнем целта си, ще осъществим желанието на феновете", коментира Емери след мача снощи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация