Левски глоби тежко Вутов за ритника

09:36
Левски глоби тежко Вутов за ритника

Ръководството на Левски взе светкавични мерки срещу непремерените действия на Антонио Вутов на "Тича" в сряда, пише "Меридиан мач". Припомняме, че нападателят първо заби страхотен гол във вратата на Черно море, но после изрита при спряла игра Илиас Хасани и бе изгонен от рефера Станислав Тодоров.

Инцидентът се разигра в 54-ата минута, а до края на мача сините трябваше да играят с 10 човека срещу варненци. Вчера на "Герена" се проведе извънредно заседание на Управителния съвет, на което сините шефове са решили да накажат младия футболист с тежка глоба, съгласно вътрешния правилник. Освен това се очаква Вутов да отнесе и два мача санкция от Дисциплинарната комисия, което ще го извади от дербито с ЦСКА София.

Както е известно, Антонио Вутов се извини за червения картон на "Тича". "Доста глупава постъпка. Искам да се извиня на отбора, че го оставих в доста трудна ситуация. Съжалявам! Искам да се извиня и на Хасани за глупавата ми постъпка и реакция. Изнервих се, защото ми стъпи на крака. Аз опитах да се освободя, но стана като удар. Съдията така го прочете и ме изгони", заяви Вутов след срещата, спечелена от сините с З:2.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация