Неймар се опомни, иска да се върне в Барса

15:10
Неймар се опомни, иска да се върне в Барса

Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар е уведомил ръководството на Барселона, че иска да се върне на "Камп Ноу", съобщи El Mundo Deportivo. Според източници на изданието, бразилецът е осъзнал, че френската Лига 1 отстъпва значително по сила на испанската Примера и също така е признал, че е бил заслепен от финансовите възможности на парижани. Неймар вече е наясно, че опитът му да излезе от сянката на Лионел Меси е бил грешка и стъпка назад в неговата кариера.

В Барселона обаче все още се чувстват недоволни и обидени от начина, по който той напусна отбора и не са уверени, че желаят неговото връщане. При това евентуален трансфер ще бъде възможен чак следващото лято. Неймар премина в ПСЖ от Барселона през 2017 г. срещу фиксираната в договора му неустойка от 222 млн. евро. В момента бразилският нападател е контузен и се очаква да се върне на терена в навечерието на Световното първенство в Русия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PRI_A_TEL
09.03.2018 23:44

"бразилецът е осъзнал, че френската Лига 1 отстъпва значително по сила на испанската Примера и също така е признал, че е бил заслепен от финансовите възможности на парижани. Неймар вече е наясно, че опитът му да излезе от сянката на Лионел Меси е бил грешка и стъпка назад в неговата кариера. "

Тези неща надали не ги е осъзнавал преди преминаването си, не смятам, че би могло да е толкова глупав. Човека си искаше пари и за това е в Европа, за да ги печели и да се върне в Бразилия на 33 и да се отдаде на танцуващите бразилки. Все му е тая за Барса и за ПСЖ.