Камбуров помолил Томаш да не играе на "Лаута"

18:36
Камбуров помолил Томаш да не играе на "Лаута"

Старши треньорът на Берое Александър Томаш планира да заложи срещу Локомотив Пловдив на някои от футболисти, които получаваха по-малко шанс за изява досега. С оглед на сгъстения цикъл младият наставник ще прибегне до ротацията за срещата утре. Почти сигурно на левия бек ще започне Веселин Пенев вместо Матеус Леони, който ще получи почивка. Възможно е на пейката да остане и Мартин Камбуров. Той ще е титуляр в последния кръг срещу аутсайдера Витоша Бистрица. Както е известно, нападателят гони 200 гола в елита и мачът с последния на 17 март (събота) е отлична възможност да увеличи сметката си. Отделно той е помолил наставника да не играе в срещата на "Лаута". Както е известно, Камбуров си тръгна от Локомотив Пловдив със скандал в самото начало на сезона. Мартин е една от емблемите на клуба. Въпреки че премина под Аязмото, той продължава да е любимец на феновете на черно-белите.

Шанс за изява най-вероятно ще получат още Павел Виданов и японецът Кохей Като. Първият се очаква да замени Камен Хаджиев в сърцето на ариергарда. "Нормално да има умора, която се натрупва след такива два мача - с Левски и Лудогорец", коментира именно Хаджиев. След двубоя с разградчани Александър Томаш също отчете умората в тима след 60-ата минута, като заяви, че дните до двубоя на "Лаута" са много важни от физическа и психологическа гледна точка.

В същото време стана ясно, че Берое е започнал работа по лятната селекция. Приоритет ще бъде привличането на ляв бек и офанзивен играч. Както ви информирахме, нападател може да подсили за рали и още до края на сезона. Става въпрос за Димитър Бербатов. Шефовете на Берое вече са влезли в контакт с него.

За левия бек в момента Томаш разполага с Леони и Веселин Пенев. Последният обаче се очаква да бъде освободен през лятото и ще му бъде предложена работа в школата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация