Лудогорец се разправи с Черно море за едно полувреме (видео)

19:23
Лудогорец се разправи с Черно море за едно полувреме (видео)

Лудогорец победи Черно море с 3:1 като домакин в мач от 25-ия кръг на Първа лига. Първото попадение реализира Вандерсон още в осмата минута. В 15-ата минута Марселиньо удвои, а в 32-ата Дани Кики намали на 2:1. Четири минути преди край на първата част Мисиджан вкара за 3:1, като така бе оформен и крайният резултат.


Мачът започна доста динамично, като двата тима създадоха по една опасност. В осмата минута българският шампион излезе напред в резултата. Клаудио Кешерю овладя и върна към Абел Анисе, който се опита да отправи изстрел, но вместо към вратата топката се насочи към Марселиньо и Вандерсон, който се намираха в наказателното поле. Марселиньо прескочи кълбото и заблуди играч на "моряците". Вандерсон разгада намерението на своя съотборник, пое и опъна мрежата с топовен шут за 1:0.


В 15-ата минута "орлите" матираха своя опонент с показна атака. Кешерю изведе Мисиджан на скорост, който с едно докосване центрира успоредно на голлинията към въръхлитащия на скорост Марселиньо. Бразилецът се хвърли и от въздуха засече за 2:0. В 30-ата минута Фунду напредна мощно и премина през двама играчи на Лудогорец, но слабият му удар стана лесна плачка на Броун.


В 32-ата минута Дани Кики намали с красиво пападение след прецизен изстрел в далъчния ъгъл. При попадението за пореден път с меко казано колеблива изява се отличи Натанаел, който се намира в ужасяваща форма. Това е и причината всички опасности за Лудогорец да идват от неговата страна.


В 41-ата минута Лудогорец успя да си осигури комфортна преднина. Вандерсон подаде към Кешерю в наказателното поле. Таранът се завъртя и стреля, но стражът на гостите Благой Макенджиев изби. При добавката Мисиджан не сбърка на празна врата за 3:1.


През първото полувреме, при резултат 2:0 на Лудогорец, Натанаел събори Ндонгала в наказателното поле, но съдията не даде дузпа, въпреки че имаше нарушение.


В 65-ата минута Вандерсон пропусна сам срещу вратаря.


В 79-ата минута Горолски излезе на удобна позиция и пробва късмета си, но силният му удар профуча на сантилентри от левия стълб.


Черно море отговори с бърза атака и последвал шут на Фенуш, който бе избит от Броун.


Малко преди края на мача Горалски направи нов пропуск.


ЛУДОГОРЕЦ - ЧЕРНО МОРЕ 3:1


1:0 Вандерсон 8
2:0 Марселиньо 15
2:1 Кики 32
3:1 Мисиджан 41


ЛУДОГОРЕЦ: 1. Броун, 4. Сисиньо, 6. Натанаел, 32. Пластун, 30. Моци, 18. Дяков, 12. Анисе, 84. Марселиньо, 88. Вандерсон, 93. Мисиджан, 28. Кешерю


ЧЕРНО МОРЕ: 88. Макенджиев, 18. Зехиров, 27. Димов, 23. Хасани, 41. Кононго, 38. Ндонгала, 16. Витанов, 6. Цветков, 99. Кики, 9. Фенуш, 90. Минчев

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация