Уест Хям налага пожизнена забрана на феновете, които прекъснаха мача с Бърнли

16:48
Уест Хям налага пожизнена забрана на феновете, които прекъснаха мача с Бърнли

Всички фенове, участвали в инцидента по време на мача на Уест Хям с Бърнли в събота, ще получат доживотна забрана за посещение на домакинските мачове и гостуванията на "чуковете". Това се казва в официално комюнике на ръководството на лондонския клуб.

По време на двубоя от 30-и кръг на Премиършип на 10 март няколко запалянковци на Уест Хям нахлуха на терена, а други атакуваха ВИП ложите и замеряха с монети ръководителите на отбора и искаха тяхната оставка. Уест Хям загуби срещата с 0:3.

"След инцидента по време на мача с Бърнли клубът започна пълно и щателно разследване на събитията. Вече бяха организирани няколко срещи с всички заинтересовани страни. Клубът ще окаже максимална поддръжка на полицията за идентифицирането на лицата, нахлули на терена през второто полувреме, с помощта на системата за видеонаблюдение на стадиона. Всички лица, чиято вина бъде потвърдена, ще получат пожизнена забрана за посещение на мачовете на отбора. Клубът ще се обърне и към съда с молба да им бъде забранено да ходят на всякакви мачове в бъдеще", се казва в съобщението на "чуковете".

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация