Обяснението на Алегри за издънката на Юве срещу СПАЛ (видео)

09:38
Обяснението на Алегри за издънката на Юве срещу СПАЛ (видео)

Треньорът Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че не е разочарован след нулевото равенство с новака СПАЛ 2013 и призна, че отборът му не се състои от машини и е нормално понякога да допуска грешки. За "бианконерите" това бе край на серията от 12 поредни победи в Серия "А", но те ще останат на върха в класирането и след този кръг.


"Не съм разочарован или ядосан. Домакините се бориха много здраво и заслужават поздравления. Положителното за нас е, че отново не допуснахме гол и имаме преднина от 5 точки. Трябва да извлечем поука от този мач за предстоящите такива с Кротоне и Беневенто, защото те също се борят за оцеляването си. Когато не си максимално подготвен, е нормално съперникът да се възползва. СПАЛ игра агресивно и направи 29 нарушения, за да ни спре", коментира Алегри.


"Хората очакваха да загубим точки срещу Лацио, но това не стана, а се случи днес. Сега се нуждаем от малко почивка, защото играем на три фронта и не е лесно. Човешко е, когато имаш толкова натоварена програма, понякога да бъркаш. Джорджо Киелини получи мускулна травма, но за момента не мога да кажа нищо повече", добави Алегри.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация