Роси: Играчите ми дадоха максимума от себе си

17:39
Роси: Играчите ми дадоха максимума от себе си

"Моите играчи дадоха максимума от себе си. В такива мачове един отделен епизод може да реши нещата и в този случай беше на тяхна страна", обяви наставникът на Левски Делио Роси след загубата от ЦСКА-София с 0:1 в дербито от 26-ия кръг на Първа лига.

На подгизналия терен на Националния стадион "червените" стигнаха до успеха благодарение на гол на Фернандо Каранга в 84-та минута, който падна след центриране от фал и разбъркване в наказателното поле на "сините". "Мачът днес не беше мач, беше повече битка заради терена, когато тръгвахме да се опитваме да играем, топката спираше във водата и трябваше топката да се рита напред и да не се правят грешки на този лош терен. Затова и нямаше много възможности за гол, може би ние имахме единственият удар към вратата. В такива мачове един отделен епизод може да реши нещата и в този случай беше на тяхна страна. Двата отбора се хвърлиха в битката. Те ни победиха, но със сигурност не ни надиграха. Епизодът, който реши мача, даже не беше нещо умишлено, беше щастлив гол, но който спечели, той има правото. Моите играчи дадоха максимума от себе си. Мисля, че всички се представиха добре, от гледна точка на борбата, която трябваше да вложат, и нямаше човек, който да не е разбрал какво означава това дерби", коментира Роси след срещата.

Той сподели и очакванията си за следващите четири мача с ЦСКА-София през пролетта. "Първо се надявам да играем на нормален терен. Който покаже, че е по-добър и си заслужи, ако те са по-добрият отбор, ще им стиснем ръцете", каза италианският специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация