Локо Пловдив удари Черно море на "Тича" (видео)

20:39
Локо Пловдив удари Черно море на "Тича" (видео)

Представителният тим на Локомотив Пловдив победи Черно море с 0:1 при гостуването си на стадион "Тича" във Варна. "Черно-белите" седяха по-добре на терена, а гол на Абделхаким Буна донесе победата на отбора.

Срещата започна с натиск на Локомотив. В 6-та минута Елитон Жуниор изпълни пряк свободен удар, а топката срещна ръката на Георги Илиев в наказателното поле на домакините. Съдията Стефан Апостолов остана безмълвен и не отсъди дузпа. Пет минути по-късно Анте Аралица стреля опасно над вратата на Черно море. В 15-та минута Димо Бакалов засече с глава центриране от корнер, но не успя да намери целта. В 30-та минута Локомотив поведе в резултата. Елитон изпълни корнер от дясно по атаката, защитник на домакините изчисти с глава, а топката попадна в Абделхаким Буна, който с премерен изстрел вкара за 0:1. Черно море отговори с неточен удар на Мехди Фенуш в края на полувремето.

В 69-та минута Бакалов бе близо до удвояване на преднината на Локомотив. Той засече подаване на Анте Аралица, но топката премина встрани от гредата. В 79-та Ндонгала центрира опасно в наказателното поле на Локомотив, където двама играчи в зелено и бяло се разминаха с топката. В края на двубоя капитанът на "смърфовете" Димо Бакалов бе изгонен заради втори жълт картон.

Това бе последната среща на Локомотив от редовния сезон. "Черно-белите" ще играят във втората осмица, като тя ще се раздели на две четворки. В едната ще попаднат 7-ият, 10-ият, 11-ият и 14-ият, а в другата 8-ият, 9-ият, 12-ият и 13-ият. Съперниците на Локомотив ще станат ясни след изиграването на всички мачове от кръга.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация