Стойчо Стоилов: Ще забраним на играчите да се радват след гол

16:51
Стойчо Стоилов: Ще забраним на играчите да се радват след гол

Главният мениджър на ЦСКА София Стойчо Стоилов реагира на информацията, че от Левски ще сезират БФС и прокуратурата за поведението на нападателя Фернандо Каранга, автор на победното попадение за 1:0 в дербито на България в неделя.

Бразилецът изрази бурно радостта си като показа жест, който е негова запазена марка, а след срещата празнува с феновете на "червените", които му подадоха надуваем артикул от сексшоп, украсен с шал на Левски.

Днес той отнесе глоби на обща стойност 6000 лева, а освен това бе наказан да не играе в следващия мач на ЦСКА заради действията си.

"Щом толкова пречи, ще помолим треньора Стамен Белчев да завършим сезона без Каранга. Ще забраним също на играчите да се радват след гол, а вместо това ще ходят да се извиняват на агитката им, че са вкарали. Готови сме на всичко, защото сме ЦСКА. Ще ги бием и с резервите. Големите отбори играят за себе си, а не участват в задкулисни игри", коментира Стоилов пред "24 часа", визирайки "поредния опит на Левски да си осигури предимство по служебен път, вместо на терена".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zlobar4o
21.03.2018 09:58

На теб трябва да ти забранят да се изказваш бе ташак на кабананга трябваше 6 мача наказание минимум да не говирим че и мача с левски трябваше да пропусне ама ше оревехте целия свят