Грийзман обявява бъдещето си преди Мондиала

15:53
Грийзман обявява бъдещето си преди Мондиала

Антоан Грийзман бе изненадан с огромна торта от съотборниците си в националния отбор на Франция в навечерието на контролата срещу Колумбия. Нападателят на Атлетико М на 21 март стана на 27 години. Сладкото лакомство пристигна с фойерверки под звуците на Happy Birthday на масата, където се бяха събрали петлите. Напоследък около Грийзман се вихрят спекулации във връзка с бъдещето му. Треньорът му в Атлетико М Диего Симеоне не губи надежда Антоан да остане на "Уанда Метрополи-тано". Упорити слухове обаче го пращат в Барселона, където французинът вече се оглеждал за къща, а според други следващото му предизвикателство ще е отвъд Ламанша. Явно на футболиста му писна от цялата тази шумотевица около него и направи официално изявление.

"По повод на моето бъдеще всичко ще бъде ясно преди началото на световното първенство. Искам да пристигна в Русия с чиста глава. Работата не е само в това, че искам да съм наясно къде ще играя. Причината е в непрекъснатите въпроси, които ми се задават, и всичко това започва вече да ми омръзва. Важно е да остана съсредоточен към футбола. Затова казах на сестра си, че ще реша дали ще остана в Мадрид или не до заминаването за Русия", заяви Грийзман пред lequipe.fr.

Селекционерът на франция Дидие Дешан има проблеми по състава преди днешния тест срещу Колумбия в Париж. Съотборниците в Манчестър Ю Пол Погба и Антони Марсиал се оплакват от физически проблеми, които могат да ги спрат за спаринга. Заради конфликта си с мениджъра на червените дяволи Жозе Моуриньо халфът не е и в оптималното си душевно състояние. Под въпрос е и участието на Флориан Товен, лекарският щаб на петлите следи и за ситуацията с бранителя Лоран Косчелни и полузащитника Корентен Толисо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация