Фаворитите на Мондиал 2018 сътвориха зрелище, Роналдо пак "крещи", че е най-добрият (видео)

10:59
Фаворитите на Мондиал 2018 сътвориха зрелище, Роналдо пак "крещи", че е най-добрият (видео)

Два от фаворитите на предстоящото Световно първенство по футбол в Русия Германия и Испания завършиха наравно 1:1 в приятелска среща помежду си. Проверката се игра пред повече от 50 000 зрители на „Есприт Арена“ в Дюселдорф.

Гостите откриха резултата още в 6-ата минута чрез Родриго Морено. Нападателят на Валенсия получи изключителен извеждащ пас от Андрес Иниеста, който с едно подаване матира цялата защита на Бундестима. След това, останал очи в очи с Тер Стеген, Морено безпроблемно вкара топката в мрежата за 0:1 в полза на Ла Фурия. Това попадение обаче по никакъв начин не смути домакините, които веднага се впуснаха в атака. След няколко пропуснати положения, в 35-ата Томас Мюлер възстанови равенството с изключителен гол след удар от близо 25 метра. Нападателят на Байерн Мюнхен получи топката от Кедира пред наказателното поле и с много техничен удар в горния десен ъгъл на Де Хеа изравни.

След почивката отборите продължиха да играят на високи обороти в търсене на победата, но до повече попадения така и не се стигна.

В друга контролна среща, играна вчера, Аржентина победи Италия с 2:0 на стадион „Етихад“ в Манчестър. Попаденията за победителите реализираха Евер Банега и Мануел Лансини съответно в 75-ата и 85-ата минути.

Успех записа и европейският шампион Португалия, който се наложи драматично с 2:1 над състава на Египет. Намиращият се в невероятна форма Мохамед Салах откри за „фараоните“ в 56-ата минута, но „мореплавателите“ стигнаха до късен обрат след два гола на своята суперзвезда Кристиано Роналдо в 92-ата и 94-ата минути. По този начин Кристиано вече има 81 попадения с фланелката на Португалия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация