"Мондиалът за Меси е като пистолет, допрян в главата му"

14:41
"Мондиалът за Меси е като пистолет, допрян в главата му"

Мондиал 2018 е изключително важен за голямата звезда на Аржентина Лионел Меси, сподели селекционерът на "гаучосите" Хорхе Сампаоли.

"Световното първенство за него е като револвер, допрян в главата му. Ако Лионел не спечели първенството, ще бъде застрелян. В резултат той не може да се наслаждава на своя талант. Негативната ситуация около представянето на международно ниво му вреди. В настоящия момент съм на мнение, че тренирам най-добрият футболист в историята. Това момче остана най-добро във футбола през последните десет години", казва Сампаоли в новата си книга.

Съперници на Аржентина в груповия етап на Световното първенство в Русия ще бъда отборите на Хърватия, Исландия и Нигерия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CFC_H_A_Z_A_R_D
26.03.2018 15:17

Не знам,но това ако не е последния му шанс то със сигурност е предпоследния.Ама според мен ако не го спечели сега няма кога понеже все още е в ПИКА на 30,но на следващото,ако играе вече ще е на 35 и едва ли ще е същия.Има футболисти за които годините са само цифра но колкото и ВЕЛИК да е Меси ми се струва,че той няма да е от тях.