Арсен Венгер е готов да оглави друг клуб

11:55
Арсен Венгер е готов да оглави друг клуб

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е готов да оглави друг клуб, ако се наложи да напусне тима на лондончани през лятото. Неговият контракт е до 2019 г., но почти сигурно ръководителите на артилеристите ще се разделят с него, ако Арсенал отново не влезе в Шампионската лига.

Тези дни се понесоха слухове, че бившият треньор на Борусия Дортмунд Томас Тухел е дал принципното си съгласие да стане мениджър на отбора от "Емиратс". В тази връзка 68-годишният Венгер потвърди, че няма да сложи край на кариерата си при предсрочна раздяла с Арсенал.

"Разбира се, че бих останал в треньорската професия и след Арсенал, тъй като имам физически сили и желание. Разбирам, че това зависи от моята физическа кондиция и психологическо състояние. Това е решение, което един ден ще ми се наложи да взема. В момента просто искам да бъде колкото може по-успешен за клуба си. Няма как да си начело на клуб от нивото на Арсенал, ако не си посветен напълно на работата и не се жертваш. Това отношение няма да се промени до края на сезона, или до края на моя контракт, ако се получи. Какво ще стане след това не знам", сподели Венгер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация