Юнайтед дава на Специалния 200 милиона паунда за нови играчи през лятото

13:48
Юнайтед дава на Специалния 200 милиона паунда за нови играчи през лятото

Изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд ще помогне на мениджъра Жозе Моуриньо да усъвършенства своя план за похарчването на нови 200 милиона паунда за трансфери през лятото, съобщава „The Sun“.


Уудуърд ще окаже подкрепа на Специалния и двамата ще работят в тясно сътрудничество относно продажбата и привличането на нови попълнения.


През януари Моуриньо подписа нов договор с Манчестър Юнайтед до лятото на 2020 година. Португалецът вече е готов с новия си план за трансферното лято.


Мениджърът на Манчестър Юнайтед иска да подсили своя състав с Жоржиньо от Наполи, Алекс Сандро от Ювентус. Дани Роуз и Тоби Алдервейрелд от Тотнъм, Киърън Тийрни от Селтир и Ектор Бейерин от Арсенал.


В същото време Моуриньо планира продажбата на Дейли Блинд, Маркос Рохо и Матео Дармиан, а Крис Смолинг и Фил Джоунс също не могат да бъдат сигурни за своите места на „Олд Трафорд“.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bitten
01.04.2018 15:47

и 1 милиард да му дадат, проблема не е нито в качеството на сегашните играчи нито в количеството на качествени играчи, а в липсата на колектив и хъс,

Ivan017
02.04.2018 09:00

Правилно! И аз не смятам че с нови попълнения ще успее да промени тези проблеми в отбора...