Клоп: Сити са фаворити, но и ние имаме своите шансове

11:27
Клоп: Сити са фаворити, но и ние имаме своите шансове

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп определи Манчестър Сити като фаворит в предстоящото противопоставяне между двата тима от 1/4 финалите на Шампионската лига. Първият мач ще се играе на "Анфийлд" в сряда.

Това са и единствените останали представители на Англия в най-престижния европейски турнир. Този сезон Ливърпул и Манчестър Сити изиграха два вълнуващи мача в Премиършип и в първия от тях на "Етихад" отборът на Клоп игра с човек по-малко близо час и бе разгромен с 5:0, но във втория възпитаниците на немския наставник се наложиха с 4:3. Клоп очаква оспорвана борба и в двубоите от Шампионска лига.

"Нима сме мислили, че ще загубим първия мач с 5:0? Не. Нима сме смятали преди втория двубой, че ще спечелим с 4:3? Не. Но знаем ли ние, че имаме своите шансове? Да. Очевидно е, че те са фаворити. На първо място трябва да завършим мача с 11 футболисти, това ще бъде чудесно. Знаем, че ще ни бъде трудно. В определени моменти сме на едно ниво с тях, но те са доста по-стабилни и постоянни и именно затова са на върха в лигата. Това обаче няма особено значение в предстоящия мач. Ние знаем, че имаме шансове, но ще бъде невероятно трудно. Ако трябваше да избирам мач за гледане от Шампионската лига, бих избрал именно този. Много зависи от тактиките, но в този мач ще има огън. Освен това, ние разчитаме на атмосферата на "Анфийлд", посочи Клоп.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация