Тервел Пулев продължава с безпощадното си представяне, записа нова победа с нокаут (видео)

11:11
Тервел Пулев продължава с безпощадното си представяне, записа нова победа с нокаут (видео)

Тервел Пулев записа десетата си победа на професионалния ринг. Българският боксьор постигна поредния си успех, след като надви опитния унгарец Ласло Пензеш с нокаут в мач от полутежка категория на гала вечер във Виена.

По-малкият от братята Пулеви се нуждаеше от само два рунда, за да приключи срещата, която премина изцяло под неговата доминация. Родният ни боксьор на няколко пъти изпрати в нокдаун своя съперник, като последният, дошъл след мощно ляво кроше, сложи и край на мача.

По този начин Тервел запази перфектния си актив – 10 победи от 10 мача. Освен това бронзовият медалист от Олимпиадата в Лондон 2012 нанесе и първа загуба на 39-годишния унгарец, който преди техния мач имаше 7 победи от 7 двубоя, 6 от които с нокаут.

“Съперникът беше напълно неизвестен. Нямахме дори негова снимка. Това ни затрудни, защото не знаехме какво да очакваме. Трябваше ми време да напасна играта си, да хвана дистанцията и да мога да контролирам мача. Унгарцът тръгна директно напред, а аз бях предпазлив, защото не знаех как ще подходи. След този мач смятам да забавя темпото. Трябва да внимавам, защото от сгъстения график може да се получат травми. Става въпрос за по-леки, но все пак неприятни контузии. Няма да бързам, трябва да почина. Има предложения за мачове, има и боксьори, които се заканват. Това е нормално в бокса. Още съм топъл от този мач, нека преспим и да помислим. На този етап няма яснота”, заяви след срещата Пулев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация