Дел Пиеро: Буфон не беше прав да обижда така Майкъл Оливър

19:09
Дел Пиеро: Буфон не беше прав да обижда така Майкъл Оливър

Легендата на Ювентус Алесандро Дел Пиеро изрази несъгласие със своя дългогодишен съотборник Джанлуиджи Буфон, който вчера разсипа от критики рефера Майкъл Оливър.


Както е известно, британецът на практика изхвърли "Старата госпожа" от Шампионската лига, след като отсъди дузпа в полза на Реал Мадрид в добавеното време на втората част на реванша на "Бернабеу". Реферът дори показа червен картон на Буфон, а стражът не му остана длъжен.

"Животно", "кофа за боклук на мястото на сърцето", това бяха част от думите, които настоящият капитан на Юве използва по адрес на Оливър.


Но Дел Пиеро е на друго мнение:


"Честно казано ми е странно да разбера Джиджи. Когато той започна да говори за съдията...Не го разбирам, честно", коментира "Пинтурикио" в ефина на "Скай".


"Не знам защо трябва да говорим за моменти от първия мач. Това е футболът, анализираме конкретната ситуация в дадения момент, независимо дали е нещо красиво или грозно", допълни Дел Пиеро.


"Мисля, че след няколко дни Джиджи ще каже различни неща по адрес на Майкъл Оливър", каза още рекордьорът по голове с фланелката на Юве.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brickbat
13.04.2018 10:14

естествено, че в ефира на Скай трябва да кажа това, но реално грешката на Буфон е, че не удари съдията. Една от най-измислените дузпи в историята!