"Футболната мафия изхвърли Ювентус"

16:33
"Футболната мафия изхвърли Ювентус"

Футболната мафия е причината Реал Мадрид да елиминира италианския хегемон Ювентус от 1/4-финалите на Шампионска лига. Това написа в социалните мрежи легендарният вратар Хосе Луис Чилаверт, който по принцип не обича да си държи езика зад зъбите. Разбира се, парагваецът визира спорната дузпа, която кралете получиха на реванша на "Сантяго Бернабеу" извън редовното време. От нея Кристиано Роналдо не сбърка и прати европейския клубен първенец сред четирите най-добри отбора в турнира. 

Преди това Юве направи невъзможното, заличавайки пасив от 0:3 с два гола на Манджукич и един на Матюиди, дошъл след фрапантна грешка на Навас. Драматичният сблъсък отиваше към продължения, преди да дойде дискусионното решение на главния съдия от Англия Майкъл Оливър, който посочи бялата точка. Мнозина специалисти заявиха, че дузпа не е имало, като единствено пристрастните мадридски медии смятат, че решението на рефера е било правилно.

"Футболната мафия изхвърли Ювентус", изригна парагваецът Чилаверт. 

Миналата година на същата фаза отново имаше много полемики. Тогава Реал се класира след доста спорни съдийски решения в своя полза и в ущърб на Байерн. 

"Арбитрите често подкрепят Реал, а това вече не изненадва никого", констатира бранителят на Юве Джорджо Киелини, припомняйки миналогодишния мач на Белия балет срещу Байерн. 

Тогава Артуро Видал от баварците бе незаслужено изгонен, а Роналдо вкара от засада.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cale09
13.04.2018 21:27

Е какво пък .... Явно е неизбежно Реал М да е все пак са от нестабилна Испания