Пеп: Титлата на Англия ще е една от най-важните в кариерата ми

14:41
Пеп: Титлата на Англия ще е една от най-важните в кариерата ми

„Спечелването на титлата в Англия ще е едно от най-добрите постижения в кариерата ми и ще остане в сърцата ни завинаги“, обяви мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола след успеха над Тотнъм миналата вечер.

„Гражданите“ надвиха „шпорите“ с 3:1 като гост и се нуждаят от още само три точки, за да станат шампиони на Висшата лига. „Тук е по-трудно – физическите изисквания, атмосферните условия, броя на мачовете. Висшата лига е изключително тежка. Това е едно от най-добрите постижения в кариерата ми. Да спечеля първата си титла с Барселона бе сбъдната мечта и след това спечелихме Шампионската лига на „Уембли“, но титлата във Висшата лига определено е сред най-важните“, сподели треньорът на Сити. 

„Имаме 87 точки пет кръга преди края на сезона, защото бяхме страхотни през целия сезон. Хората казват, че сме имали голям провал в Шампионската лига, но те не разбират реалностите на футбола. Шампионската лига се печели в седем мача, а първенството е 10 месеца. Надявам се да можем да празнуваме с нашите фенове срещу Суонзи, защото те го заслужават“, допълни испанският специалист. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация