Гриша Ганчев с мощна атака срещу Лудогорец: Титлата е капарирана! Догодина пак ще е същото (видео)

18:13
Гриша Ганчев с мощна атака срещу Лудогорец: Титлата е капарирана! Догодина пак ще е същото (видео)

Гриша Ганчев говори пред медиите, след като уважи представянето на автобиографичната книга на Аспарух Никодимов.

"Отборът ни е прекрасен, супер е. Ще се мъчим да запазим второто място, защото тя титлата е там в онзи град. Поздравяваме ги, ще им пратим подарък скромен - една шлифовалка, да поразрежат малко и да пратят и на Станислав Тодоров, и във футболния съюз малко от нея, защото много хора са действали по този начин. Догодина също ще е много интересно първенството. Битката ще е жестока за второто място. Тези, които си играят нормално, те ще се борят за втората позиция, другата е капарирана", заяви той.

Запитан дали победа на 5 май не би променила сезона, той сподели:

"Не мисля, защото то много подизпълнители, много нещо".

"Тези, които си играят нормално, те си се борят за второто място, то първото е капарирано", категоричен беше Ганчев, който добави, че не е искал да бъде в Изпълкома още от преди две години.

Относно изказването на Борислав Михайлов, че собственици на отбори и президенти натискат съдиите:

"Има там един Караманджуков, той се разкарва с едни чували с пари по отборите, по съдиите, него питайте. Аз с такива работи не се занимавам, и от ЦСКА никой не се занимава с такива работи, предполагам и от Левски не се занимават. Щом им е хубаво на всички така - да ги правят на глупаци, нека си обикаля, той е богат човек, той си ги разнася чувалите с парите", заяви Ганчев.

"Какво общо имаме ние с Европа? Европа почва там, където свършват шкембе чорбата и семките. Тука има шкембе чорба и семки, нали?!", каза Ганчев.

Гриша Ганчев беше попитан и къде ще отиде трофеят от Купата на България: "Не знам, ще видим, ще си поиграйкаме с Левски, пък ще видим", заяви той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

baro99
19.04.2018 01:24

Точно ти пък най-малко трябва да говориш за корупция.

Bitten
18.04.2018 03:07

То бива злоба, то бива завист, ама чак толкова не бива. Гриша Ганчев, производителя на ГМО-то което петни името на великия и ЕДИНСТВЕН ЦСКА, си позволява да говори за корупция и капариране... по-голяма шега и най-великия комик не може да напише. Я да си ходи в Ловеч ли, в Етрополе ли, не помня още от колко места събира 'лицензи' че да направи това Франкенщайново чудовище, което наричате отбор.

des_v24
17.04.2018 21:36

Ей, мълча , мълча това джудже па взе че се изака опс изказа. Пфууууууу замирисааааааа