Ди Франческо: Все още е възможно да стигнем до финала

08:24
Ди Франческо: Все още е възможно да стигнем до финала

Треньорът на Рома Еузебио Ди Франческо беше много критичен към представянето на отбора в първия полуфинал от Шампионската лига. “Вълците” загубиха с 2:5 от Рома, а в един момент резултатът беше 0:5, но късни голове на Един Джеко и Диего Пероти запазиха шансовете на иаталианския тим да повтори обрата срещу Барселона в предишния кръг на турнира.


“Не можем да продължаваме да говорим само за реванша с Барселона. Видя се, че когато губим единоборствата и допускаме голове с лекота, не ни чака нищо добро. Проблемът не е в схемата с трима защитници, защото я използвахме в първите 20 минути, когато мачът беше равностоен. Загубата дойде от елементарните грешки и това, че лесно подарявахме топката на съперника. Сами направихме мача лесен за Ливърпул”, обясни Ди Франческо.


“Имахме нужда от свежест в края на мача и резервите се включиха добре. Все още е възможно да стигнем до финала. Ако не вярваме, по-добре да не изизаме в реванша. Днес загубихме увереност и бяхме разбалансирани, това не трябва да се повтаря. Ще видите различен отбор на Рома на “Олимпико”. Щом сме на полуфинал в Шампионската лига, значи вече сме показали, че можем да се справяме в трудни ситуации”, отсече треньорът на “джалоросите”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация