Още трима с контузии в ЦСКА след дербито

12:43
Още трима с контузии в ЦСКА след дербито

Проблемите с контузените играчи в тима на ЦСКА София продължават. След грубата игра от страна на съперника във Вечното дерби, вече общо седем футболисти са с травми. Част от тях ще пропуснат гостуването на Ботев Пловдив в неделя (29 април), информира официалният сайт на армейците. Срещата ще се играе във Футболен комплекс "Ботев 1912" и ще започне в 20:15 часа.

Освен Фернандо Каранга, след двубоя с контузии са и Александър Барт, Енрике Рафаел и Станислав Манолев. Травми продължават да лекуват и тримата играчи, които пропуснаха мача в сряда - Георги Китанов, Александър Дюлгеров и Укра.

Александър Барт има хематом в бедрото, получен след силен удар от противников футболист. Станислав Манолев страда от проблем в адукторите. Енрике Рафаел ще премине обстойни медицински прегледи, след които ще стане ясно какво е неговото състояние. Александър Дюлгеров е със счупен пръст на крака. Китанов и Укра продължават възстановяването си по план.

На базата в Панчарево днес отборът се събра за първа тренировка след дербито. Въпреки разочароващото отпадане от турнира за Купата и илюзорните шансове за първото място в Първа лига, всички в тима са категорични, че ще се борят за трите точки във всеки мач до края на сезона и ще опитат да се реваншират на феновете, като ги зарадват с победа навръх 70-годишния юбилей на ЦСКА на 5 май.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация