Масова чистка на "Армията" след края на сезона

14:01
Масова чистка на "Армията" след края на сезона

ЦСКА София ще опита дa освежи състава си през лятото не само с привличането на солидни попълнения, но и като се раздели с тези, които не оправдаха очакванията. Под въпрос е оставането в отбора на близо половин дузина играчи. 

Както е известно, намиращият се в силна форма Енрике е под наем от Атлетико Минейро до края на сезона и армейците вече преговарят да го задържат и през следващата кампания. Най-вероятно Енрике пак ще бъде преотстъпен от бразилския клуб на ЦСКА. Наскоро неговият агент бе в София за преговори с армейците и на този етап те са се развили благоприятно.

Клубът може да се раздели под една или друга форма с Барт, Лое, Укра и Пинто. На първите трима договорите им изтичат през лятото и на този етап не е взето решение дали да бъдат подновени. Пинто пък разочарова през настоящия сезон. Неговите права бяха придобити от ЦСКА през миналото лято, но с оглед изявите му е доста вероятно кариерата на халфа да продължи в друг клуб и той да бъде продаден. 

Много е възможно армейците да се разделят и с един от вратарите си. Черниаускас и Китанов имат договори до 2019 г., но едва ли и двамата ще останат в Борисовата градина и през следващия сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация