Енрике иска 200 млн. паунда за селекция, за да поеме Арсенал

14:50
Енрике иска 200 млн. паунда за селекция, за да поеме Арсенал

Бившият треньор на Барселона Луис Енрике, който е спряган като един от най-вероятните наследници на Арсен Венгер в Арсенал, е поискал 200 млн. паунда за селекция, за да приеме поста. Според "Сън" испанецът иска нови попълнения в почти всички зони - вратар, защита и полузащита. Лучо бил доволен единствено от състоянието на атаката на топчиите в лицето на Пиер-Емерик Обамеянг и Александър Лаказет. 

Изданието добавя, че една от първите трансферни цели на евентуалния нов мениджър ще бъде халфът на Рома Раджа Наинголан. 29-годишният белгиец не се вписва в досегашната трансферна политика, според която на "Емирейтс" се привличаха приоритетно по-млади играчи, на които може да се разчита в по-дългосрочен план. "Сън" разкрива и заплатата, която Енрике е поискал от Арсенал - 9 млн. паунда, колкото взима в момента и Венгер.

Другият клуб, който ухажва Енрике, е Челси. Според каталунския "Спорт", бившият играч на Барселона ще предпочете да започне работа именно при сините, тъй като е получил уверение, че ще разполага с всички необходими ресурси, за да направи конкурентен отбор за Европа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sacrefisio
29.04.2018 00:22

С 200 милиона и аз мога да направя силна селекция. Некак си не се кефа на тоя !

CFC_H_A_Z_A_R_D
29.04.2018 00:10

Енрике където и да отиде нищо няма да направи.Тази Барса от 2015 не е негова просто имаше шанса Суарез да дойде на Кампа и да се създаде(за мен лично най-унищожителното трио което съм гледал някога).Айде признавам може да прави добри трансфери ама просто не мисля,че е на нивото на менджъри като Жозе,Чоло,Клоп,Почетино та дори Венгер.

sacrefisio
29.04.2018 00:24

Така е . С 200 милиона Венгер ще направи още 1 отбор. И нали се сещаш , че немаше кой да го махне.