Еди Хърн: Офертата на Уайлдър е блъф

15:24
Еди Хърн: Офертата на Уайлдър е блъф

"Офертата на Дионтей Уайлдър от 50 милиона долара е блъф и пиар трик, който ние изобличихме", обяви Еди Хърн, промоутър на световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа.

Преди няколко дни от лагера на Уайлдър изпратиха имейл с предложение към Джошуа за мач между двамата, в който приходите ще се разделят 50/50, а британецът ще получи гарантирани 50 милиона долара. Уайлдър и неговият промоутър проявиха интерес към предложението, като Хърн дори замина за Ню Йорк, за да се срещне очи в очи с хората на Уайлдър, но разкри, че те са отказали среща.

"Ситуацията е много странна. Отговорих на мейла на Уайлдър, че сме заинтересовани от предложението и да ни изпрати чернова на договор. Той отговори, че първо трябва да приемем предложението и после ще ни изпрати договор. Имах уговорена среща с Шели Финкъл (промоутърът на Уайлдър) за четвъртък, но той я отмени. Поисках нова среща в петък, но той ми каза, че няма смисъл да се срещаме, преди да приемем офертата. Не ми се е случвало нещо толкова странно в бокса досега", обясни Хърн.

"Хубавото е, че разобличихме блъфа им. Те блъфират, щом дори не искат да се срещнем. Боксовият свят разбра, че това е просто един пиар трик, който се провали. Ние наистина искаме този мач и разговорите ще продължат", допълни Хърн.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация