Лионел Меси: Заслужаваме доста похвали

14:13
Лионел Меси: Заслужаваме доста похвали

Звездата на Барселона Лионел Меси сподели, че неговият тим заслужено е триумфирал с шампионската титла на Испания. Вчера каталунците се наложиха с 4:2 над Депортиво Ла Коруня и така си гарантираха първото място в крайното класиране на Ла Лига.

"Както аз, така и всички в отбора сме много щастливи от спечелването на титлата. Знаем колко е трудно да спечелиш в това първенство, затова трябва да се насладим на този момент", заяви Меси, който се отличи с хеттрик за успеха на "Риасор".

Победата направи Барса недостижим на върха с преднина от 11 точки пред втория Атлетико Мадрид и 15 пред големия съперник Реал, три кръга преди края. Това е втори трофей за отбора на Ернесто Валверде през кампанията, след като по-рано бе спечелена и Купата на страната.

"Бяхме по-добри от нашите конкуренти, а освен това все още нямаме загуба в шампионата. Загубихме единствено за Купата срещу Еспаньол и веднъж от Рома в Шампионската лига – резултат, който бе доста изненадващ за нас. Мисля, че заслужаваме доста похвали, за това, че спечелихме лигата, без да загубим нито веднъж – нещо, което е много трудно", коментира още аржентинецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация