Зидан: В момента пишем история

10:02
Зидан: В момента пишем история

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не скри радостта си от класирането на неговия тим за финала в Шампионската лига за трета поредна година. На полуфиналите Кралския клуб успя да елиминира Байерн Мюнхен след 2:2 на реванша на „Сантяго Бернабеу“, който се превърна в истинско зрелище за футболните фенове. В крайна сметка така с общ резултат 4:3 мадридчани се класираха за финала в Киев, където ще защитават трофея си от последните две издания на турнира.

„Усещането е страхотно. Ето защо харесваме тази игра – просто, защото чрез футбола можем да изпитаме подобни емоции. Понякога трябва да можеш да преодолееш трудностите, които се изправят на пътя ти – нещо, което успяхме да направим. Вярвахме в себе си, в труда, който бяхме положили и за нас основната цел бе да защитим титлата си. сега ще имаме тази възможност в Киев и ще дадем всичко от себе си, за да я осъществим. Все още обаче не сме си свършили работата“, коментира Зидан, който може да се превърне в първия треньор от създаването на Шампионската лига в този й вариант, спечелил три поредни титли в надпреварата.

"Това е клуб, за който е характерно да печели, а сега и ние допринасяме за това. В момента пишем история, както други преди нас. Едно е сигурно – Мадрид никога не се предава. Въпреки трудностите, които срещнахме, успяхме да постигнем целта си“, допълни още наставникът на „белите“. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация