Левски представя детска книга за Гунди

09:37
Левски представя детска книга за Гунди

Левски има удоволствието да анонсира пред всички левскари и българската общественост предстоящото излизане на книгата "Като Гунди". Проектът е първият по рода си двуезичен сборник с разкази, истории, спомени и цитати за живота и кариерата на незабравимата деветка, адаптирани и илюстрирани специално за подрастващото поколение, съобщава официалният сайт на сините.

Мисията на книгата е да представи пред младото поколение изключителните достойнства на един от най-големите български футболисти. Разказите описват живота и кариерата на Гунди, разказват за характера и силата му, за вярата и убежденията, за силата на духа и любовта към футбола, която зароди в привържениците. За обаянието и величието на един играч - пример за мъжество, човечност и доблест.

"Искаме тази книга да допринесе за формирането на левскарските ценности, които са от изключително значение за пълноценното развитие на подрастващите", споделят авторите Ивайло Кючуков и Райчин Генов.

"Като Гунди" представя Георги Аспарухов като необикновен и гениален футболист. Явление, надхвърлящо границите на футбола. Характер, който всички ние искаме да възпитаме у наследниците си.

Да бъдеш Като Гунди! Да бъдеш човек!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация