Христо Янев посочи вратата на юношите

10:15
Христо Янев посочи вратата на юношите

Първата работа на Христо Янев в ЦСКА София бе да се отпрати юношите, които тренират с първия отбор, научи "Меридиан Мач". Това е станало още на първата тренировка, проведена от Янев и екипа му на базата в Панчарево.

С армейците до края на сезона ще се готви само вундеркиндът Валентин Антов, когото треньорът много добре познава още от съвместната им работа във "В" група. На повикване в първия тим ще остане  и централният защитник Никола Борисов, които няколко пъти влиза в групата за официалните мачове. За сметка на това Радослав Живков и Емануил Личев ще бъдат отпратени при старшата възраст. Преценено е, че талантите няма с какво да помогнат.

В същото време започна трескава работа по окомплектоването на нов отбор на ЦСКА за участието в Лига Европа. Целта е да не се губи време и бъдат привлечени качествени чужденци, а не да се чака последния момент. На "Армията" искат да избегнат провал в евротурнирите и започват селекцията още от другата седмица, дори без още да се знае кой ще бъде новият треньор на червените.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация