Официално: Стивън Джерард пое Рейнджърс

17:14
Официално: Стивън Джерард пое Рейнджърс

Легендата на Ливърпул Стивън Джерард стана новият мениджър на шотландския гранд Рейнджърс, след като подписа договор за четири години с клуба. 37-годишният Джерард работи като треньор в Академията на Ливърпул в последната година, но от лятото ще започне първата си работа като мениджър.

"За мен е огромна чест да застана начело на Рейнджърс. Нямам търпение да започна това ново предизвикателство и да се опитаме да надградим много успехи, които клубът е постигнал", сподели Джерард, след като новината бе официално потвърдена от Рейнджърс

Бившият английски национал ще поеме тима след края на настоящия сезон. От шотландския клуб уточниха, че детайли за щаба на Джерард ще бъдат дадени скоро, но според Sky Sports бившият съотборник на халфа в Ливърпул Гари Макалистър ще бъде негов асистент.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ivan017
05.05.2018 03:41

Ще се изправи срещу Брендън Рождърс! Със сигурност щеше да е интересен двубой, ако Селтик не бяха класи над вече изоставащите Ренджърс. От както бяха изпаднали в трета дивизия, Селтик изгубиха всякакъв вид конкуренция за купата и титлата на Шотландия, дано да може това да се промени!

Kireto1232
04.05.2018 17:36

Успех на Стиви,трудно ще е да спре хегемона на Селтик,но определно е едно добро начало за него.