ЦСКА и Лудогорец не се победиха на юбилея на армейците (видео)

22:06
ЦСКА и Лудогорец не се победиха на юбилея на армейците (видео)

Отборите на ЦСКА София и Лудогорец завършиха наравно 0:0 в дербито от 33-ия кръг на Първа лига. Двубоят се игра пред близо 25 000 фенове на „армейците“, дошли на Националния стадион „Васил Левски“, за да отбележат 70-годишния юбилей на ЦСКА. Въпреки страхотната атмосфера по трибуните, на терена двата тима така и не успяха да си отбележат попадение и срещата завърши без победител.

Иначе самият двубой започна по впечатляващ начин, след като три от най-големите звезди на „червения клуб“ – Христо Стоичков, Димитър Пенев и Димитър Бербатов се приземиха с хеликоптер в центъра на стадиона, носейки топката, с която бе даде първи съдийски сигнал.

През първата част домакините, които в този мач бяха водени от завърналия се на поста Христо Янев, бяха по-активният тим, но така и не успяха да застрашат по-сериозно вратата на Хорхе Броун. От своя страна разградчани разчитаха основно на атаки по двата фланга, но и техните опити не се увенчаха с по-сериозен успех.

След почивката „армейците“ продължиха да търсят победата, с която да зарадват своите фенове. Най-добрата възможност за гол пред тях дойде в 71-ата минута, при която Манолев нахлу опасно отдясно и подаде на Десподов, който стреля моментално, но топката срещна десния страничен стълб на разградчани. В крайна сметка срещата завърши наравно – 0:0.

Състави:

ЦСКА София - Черниаускас, Атанасов, Телес, Чорбаджийски, Бодуров, Пинто, Бланко, Манолев, Малинов, Десподов, Тиаго

Лудогорец - Броун, Натанаел, Сисиньо, Лукас Саша, Моци, Форстър, Пластун, Дяков, Кампаняро, Мисиджан, Шверчок

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PROFITIPS
05.05.2018 22:51

Христо Стоичков,предателя който публично се отказа преди години от България, лети на български вертолет,плащан от малкото останали българи в държавата.Президента се яви на червено мероприятие и стана срам за тази страна!
Не питайте тогава дали мафиоти като Гриша Ганчев,Васил Божков и др. ще бъдат някога осъдени.
Никога повече комунистически мероприятия!Никога повече червен президент!