Светът на футбола се моли за сър Алекс

08:34
Светът на футбола се моли за сър Алекс

Световният футболен елит няма как да остане безразличен към здравословните проблеми на легендата сър Алекс Фъргюсън. Шотланската икона претърпя животоспасяваща операция за отстраняване на кръвоизлив в мозъка и продължава да бъде в реанимация.

 
Много футболисти, които са пробили във футбола, благодарение на него, както и други, му пожелаха бързо възстановяване.


 
"Мислите и молитвите ми са с теб, любими мой приятелю! Бъди силен, Шефе!", написа Кристиано Роналдо, който не един път заявявал, че Фъргюсън му е като втори баща.


 
"Оздравявай бързо, Шефе! Мислите ми са с теб и твоето семейство в този момент!", окуражи го Уейн Руни. Роберто Манчини, който стана шампион с Манчестър Сити през 2012 г., победажвайки именно Юнайтед на сър Алекс също не пропусна да се включи в пожеланията.


 
"Желая му бързо възстановяване. Бъди силен, Алекс", написа италианецът, който в момента води Зенит Санкт Петербург и е смятан за фаворит за нов селекционер на "скуадра адзура".


 
Дейвид Бекъм пък публикува снимка с Фъргюсън при подписване на договор като младеж и я подписа с думите: "Продължавай да се бориш, шефе. Изпращам ти моите молитви и любов към Кати (съпругата на Фъргюсън) и цялото ти семейство".


 
"Дръж се, сър Алекс. Моля се за теб, семейството и близките ти", написа Венсан Компани, капитан на Манчестър Сити. В подобен стил са посланията на Петер Шмайхел, Майкъл Карик, Сам Алърдайс, бившият помощник на Фърги Майк Фелън и още много други.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация