Официално: Барса преговаря с Гризман

17:40
Официално: Барса преговаря с Гризман

Президентът на Барселона Хосеп Мариа Бартомеу призна, че вече се е срещал с представителите на нападателя на Атлетико Мадрид Антоан Гризман. Френският национал е сред големите трансферни цели на каталунците, като не е изключено той да премине на "Ноу Камп" през лятото. От своя страна голмайсторът на дюшекчиите вече заяви, че иска ситуацията около бъдещето му в Атлетико да бъде решена преди старта на Световното първенство в Русия.

"Водихме разговори с неговите представители, както и с тези на други футболисти, призна Бартомеу пред каталунското радио Rac1. Това се случи през миналия октомври, но това бе просто среща, нищо повече, затова няма нужда да се правят спекулации по темата", коментира още той. 

Евентуално привличане на Гризман в Барса неминуемо ще доведе и до много въпросителни относно бъдещето в състава на Осман Дембеле, за когото през изминалото лято бяха платени 147 милиона евро на Борусия Дортмунд. Въпреки колебливите изяви на 20-годишното крило през сезона, Бартомеу категорично отрече възможността клубът да се раздели с него. Това въобще не влиза в нашите планове. Дембеле е част от нашето бъдеще и ние очакваме много от него в следващите сезони, допълни още босът на Барса.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация