Левски пусна билетите за последното дерби с ЦСКА

18:53
Левски пусна билетите за последното дерби с ЦСКА

Отборът на Левски започна предварителната продажба на билети за предстоящото дерби с ЦСКА-София от 35-ия кръг на Първа лига. Двубоят на Националния стадион "Васил Левски" е на 15.05, вторник, от 18:30 часа.

Желаещите могат да си закупят билет от касите на Еventim, както и в партньорските каси. Билети се продават и в официалния магазин на Сектор А на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов", като работното време е от 09:00 до 18:00 часа, събота и неделя от 10:00 до 16:00 часа. В деня на мача освен в магазина, билети за привържениците на Левски ще се продават на касите на метростанция “Национален стадион Васил Левски” (“Синьото”) и на тези на ул. “Гурко” пред Централния вход на НС “Васил Левски” от 10.00 часа до края на първото полувреме на мача.

Билети за привържениците за гостите ще се продават на касата от страната на езерото “Ариана” в деня на срещата от 10:00 часа до края на първото полувреме на мача.

За мача на Националния стадион "Васил Левски" привържениците на Левски ще бъдат настанявани в секторите А и Б, докато тези на гостите в секторите В и Г. Входовете на стадиона ще бъдат отворени в 16:30 часа.

Цените на билетите са: 

Сектор А Ложа 6 и Ложа 7 - 30 лв. 

Сектор А - 15 лв. 

Сектор Б – 10 лв. 

Сектор В - 15 лв. 

Сектор Г – 10 лв.

В сила остава кампанията на ПФК Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. За срещата на Националния стадион определените за тази цел места са в Блок 15 на сектор А на редове от 10-ти до 18-ти включително. Билетът за тези места е 10 лв. и всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 10 години включително. За тях ще се издават билети с нулева стойност.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация