Легендарни футболни звезди ще гостуват на "75 години Георги Аспарухов"

12:31
Легендарни футболни звезди ще гостуват на "75 години Георги Аспарухов"

Световни футболни легенди ще бъдат специални гости на грандиозния спектакъл „75 години Георги Аспарухов“, който ще се проведе на 19 август на стадион „Васил Левски“.

Едни от най-големите звезди от близкото минало – съперници на незабравимата синя деветка, са получили официална покана да изгледат от трибуните историческата футболна среща в София, посветена на юбилея от рождението на легендарния нападател на Левски и българския национален отбор Гунди.

Това лято родната публика ще има уникалната възможност да посрещне за първи път у нас великия световен гранд Бока Хуниорс. Отборът, който преди два дни за пореден път стана шампион на Аржентина, ще излезе на зеления терен в мач срещу Левски. „75 години Георги Аспарухов“ ще бъде не само приятелска среща, а знаменателно събитие за цяла България. Изключителен спектакъл, който ще остане в историята като един от най-запомнящите се футболни сблъсъци – достойна почит за великия Гунди.

Събитието „75 години Георги Аспарухов“ е на 19 август 2018 г. на Национален стадион „Васил Левски“. Начало 19:43 часа. Билети за звездния футболен мач между Левски и Бока Хуниорс търсете в мрежата на Eventim в цялата страна и online. Цена на билетите: от 9,57 до 194, 30 лева. Цена на семеен пакет: 19,14 лв., който включва един билет за възрастен на цена от 9,57 лв. и един билет за дете до 16 години на цена от 9,57 лв. Семейният пакет важи единствено за Сектор Г, като включените в него два билета не се продават поотделно.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация