В Англия твърдят: Челси пуска Мората в Юве

13:32
В Англия твърдят: Челси пуска Мората в Юве

Ръководоството на Челси е отворено за преговори с Ювентус за футболиста Алваро Мората, пише "Tuttosport". Според италианското издание "сините" са заинтересувани от евентуална сделка с "бианконерите", но биха се съгласили единствено да пратят под наем футболиста с опция за задължителното му откупуване след края на сезона.

 

"Daily Express" разкрива детайли като твърди, че първоначалната сума, която Юве трябва да плати, за да си върне 25-годишния испанец възлиза на 17 милиона евро. В края на следващата кампания пък "Старата госпожа" ще трябва да пръсне още 45.3 милиона, за да си осигури за постоянно услугите на футболиста. Така общата сума, която ще плати Юве за Мората, е около 62 милиона евро.

 

На практика загубата на "сините" ще е минимална, тъй като те платиха за футболиста 66 милиона евро на Реал Мадрид миналото лято. Мората така и не успя да се наложи в състава на Антонио Конте. През настоящия сезон е отбелязал 15 гола и е реализирал 6 асиситенции в 46 мача, но той си навлече гнева на феновете с непостоянните си изяви.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация