Тити Папазов: Левски-Лукойл с всеки един мач играе по-добре

12:09
Тити Папазов: Левски-Лукойл с всеки един мач играе по-добре

След четиримесечна работа Левски-Лукойл започва да играе все по-добре, заяви треньорът на "сините" Константин Папазов след успеха над Рилски спортист в Самоков. Отборът на Папазов спечели първото гостуване със 76:73.

Левски-Лукойл поведе с 2-1 в полуфиналната серия и може да си гарантира място във финала при нов успех утре в Самоков. „Двата отбора еднакво заслужаваха победата. Във всички случаи решаваща се оказва всяка грешна топка. Но ние във втори пореден мач успяваме на устрема и уникалната енергия в началото на отбора на Самоков, за което трябва да им свалим шапки. Миналият мач се върнахме от 28:15, а днес се върнахме от 19:4. При тази разлика бях спокоен и им казах, че сме работили в продължение на четири месеца заедно и всеки мач играем все по-добре. Баскетболът се промени много. Ние можем да изравним в последната минута и да спечелим. За баскетболната публика и за хората в залата това беше един прекрасен мач, защото смисълът на спорта, е да има емоция и интрига. Благодарих на моите играчи за отношението, което имаха днес. Във всички случаи следващият мач в Самоков ще бъде по-лесен за нас, от този, ако трябва да отидем в София.”

Треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров коментира: „Започнахме добре, но третата част беше лоша и това бе основното в мача, което ни повлия. Направихме много технически грешки и имаше някои моменти, които повлияха на мача. Трябва да се възстановим, имаме следващ мач. Нищо не е свършило. Пропиляхме разлика от 15 точки, направихме много грешки, основно в транзиция и защита, и им позволихме да се върнат в мача”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация