Алегри: Оставам в Юве, ако не ме уволнят

13:39
Алегри: Оставам в Юве, ако не ме уволнят

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри опроверга информациите, че ще напусне клуба през лятото. В последните месеци италианският специалист е свързван усилено с мениджърския пост в Арсенал, но въпреки това 50-годишният специалист заяви, че единственият начин да напусне торинци е – да бъде уволнен от поста.

„Ако не ме уволнят, мисля да остана в Юве и през следващата година“, заяви Алегри след вчерашното нулево равенство на Олимпико с Рома, което осигури на практика седмата поредна титла на „бианконерите“ в Серия А. 

„Постигнахме нещо изключително. Би било трудно да се повтори това, което направихме в последните четири години", коментира още наставникът на „Старата госпожа“.

Относно амбициите на тима през следващия сезон Алегри призна и че през лятото клубът ще е много активен на трансферния пазар. „Когато си в Юве винаги намираш начин да се мотивираш. Със сигурност ще се подсилим с няколко нови играчи през лятото, а ще има и такива, които ще напуснат. Но амбицията отново да сме на върха е на лице“.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация