Рекордно малко публика очаква последното Вечно дерби (вероятни състави)

08:20
Рекордно малко публика очаква последното Вечно дерби (вероятни състави)

Отборите на Левски и ЦСКА София излизат в последния мач помежду си за този сезон. Двубоят на Националния стадион "Васил Левски" започва в 18:30часа.

Срещата е от много важно значение за сините, които продължават битката за участие в Лига Европа. За целта те трябва да устискат третото място в класирането, за да играят бараж. Възпитаниците на Делио Роси могат да си свършат работата още днес, ако запишат победа над червените. Армейците обаче едва ли ще улеснят съперника в тази задача, независимо, че не играят за нищо освен за своята чест.

Двата тима вече изиграха три мача помежду си в първенството и още два за Купата на България. В Първа лига балансът е в полза на “Армейците”, които записаха 1 победа и 2 равенства. За Купата пък късметът бе на страната на сините, които остраниха съперника с победа и равен на 1/2-финала.

И в двата клуба настроението не е особено приповдигнато. На "Армията"  разочарованието нахлу още след като тимът загуби шансове за титлата и отпадна за Купата на България. Левски пък се издъни на финала за Купата, губейки с дузпи от Славия, и това бе прието като огромен провал. Сега сините трябва да се хванат за последната сламка и да минат по дългия път към Европа, ако не искат тотално да зачеркнат сезона. Всичко това доведе и до отлив на фенове и на двата тима, като се очаква днес публиката на "Васил Левски" да бъде рекордно малко за мач от такъв калибър.

Вероятни състави:

Левски: Митрев, Прохазка, Папазов, Белаид, Горанов, Рошу, Панайотов, Нашименто, Вутов, Паулиньо, Ривалдиньо

ЦСКА: Черниаускас, Манолев, Бодуров, Барт, Жеферсон, Малинов, Пинто, Тиаго, Десподов, Джеси, Бланко

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

levski_gundi@abv.bg
15.05.2018 20:45

В последник клъг ще има полегнал ми е ЦСКА за Берое.Ама те си го могат.