Падна още една треньорска глава във Висшата лига

10:35
Падна още една треньорска глава във Висшата лига

Мениджърът на Стоук Сити Пол Ламбърт се превърна в четвъртия треньор във Висшата лига, който губи работата си от началото на седмицата, след като "грънчарите" обявиха раздяла по взаимно съгласие.

Лабърт пое Стоук малко след Нова година, но не успя да спаси клуба от изпадане и по този начин бе сложен край на 10-годишния престой на тима във Висшата лига. "Искаме да благодарим на Пол за свършената работа в последните четири месеца и да му пожелаем успех в бъдеще. Той не успя да спаси клуба от изпадане, но това със сигурност не бе заради липсата на усилия, професионализъм и отдаденост от негова страна. Клубът ще назначи нов мениджър възможно най-бързо, за да му даде достатъчно време да се подготви за началото на сезона в Чемпиъншип", се казва в официалното съобщение от "грънчарите".

Вчера ръководството на друг изпаднал клуб - Суонзи, обяви, че няма да поднови договора на мениджъра Карлос Карвалял, а преди два дни от постовете си бяха освободени наставникът на Евертън Сам Алардайс и този на Уест Хям Дейвид Мойс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация