От "Герена" се похвалиха, че нямат проблем с лиценза

16:25
От "Герена" се похвалиха, че нямат проблем с лиценза

Още преди решителния мач, който трябваше да даде определи последният ни евроучастник през следващия сезон, от „Герена" се похвалиха, че нямат никакви проблеми с лиценза от УЕФА. 

„Надявам се, че футболистите ни са спокойни, но не отпуснати преди мача с Черно море. Бъдещето на Делио Роси не е директно свързано с този мач. Разбира се, мачът довечера е вододел. Участието в Лига Европа за нас е задължително. Нашето желание е да си извлечем поуките от този сезон и да не ги допускаме през следващите. Лицензът на клуба за следващата година вече е издаден", обяви изпълнителният директор Красимир Иванов пред медиите по време на отбелязването на годишнината от създаването на клуба пред могилката в двора на столичната 22-ра гимназия.

„104-ата годишнина отбелязва нарастването на годините на клуба. С нарастването на годините нарастват и очакванията. Надявам се, че ще продължим пътя за възходящото развитие на клуба. Резултатът от финала за Купата на България охлади малко нашето настроение, но като цяло мисля, че Левски се развива в правилна посока", добави Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация